Antena 3 Actualitate DSP Suceava a analizat cauzele care au dus la infectările din judeţ

DSP Suceava a analizat cauzele care au dus la infectările din judeţ

de Iulia Gorgorin    |    22 Noi 2020   •   17:40
DSP Suceava a analizat cauzele care au dus la infectările din judeţ
Sursa foto: Hepta

Direcţia de Sănătate Publică din Suceava a analizat cauzele care au condus la infectările cu COVID-19. În judeţ, pe primele locuri sunt evenimentele sociale urmate de cele de familie, dar şi locul de muncă.

Floreninta Lazăr vine cu mai multe informaţii despre topul realizat de DSP Suceava.

''Specialştii Direcţiei de Sănătate Publică Suceava au făcut o analiză în perioada martie-noiembrie 2020 şi au analizat practic cauzele care au dus la infectările ridicate din judeţul Suceva. Pe primul loc în acest top se află evenimentele sociale, petrecerile private, urmate de familie, locul de muncă, dar şi cercul de prieteni. De asemenea, sucevenii s-au mai infectat cu SARS-CoV-2 după ce au plecat în concedii, după ce au folosit transportul în comun, dar după ce au decis să se relaxeze la baruri sau la terase. Pe locul opt în acest top sunt pieţele, urmate de supermarketuri şi spaţiile comerciale, dar şi de centrele rezidenţiale, sălile de fitness, cluburile sportive. Pe ultimele locuri în acest top sunt revenirea în ţară din zone de risc, lăcaşurile de cult, dar şi spitalele, cabinetele medicale şi stomatologice. Specialiştii recomandă oamenilor să respecte măsurile de protecţie şi spun că este nevoie de o campanie de informare în acest sens, dar şi de conştientizare'', a transmis Florentina Lazăr, reporter Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close