Antena 3 CNN Actualitate Echipa Antena 3 CNN este în Turcia şi se îndreaptă spre locul dezastrului. Imagini şi informaţii în premieră!

Echipa Antena 3 CNN este în Turcia şi se îndreaptă spre locul dezastrului. Imagini şi informaţii în premieră!

Echipa Antena 3 CNN este în drum spre orașele puse la pământ de cutremur. Suntem prima televiziune din România care transmite live de la locul dezastrului din Adana, Turcia.

Echipa Antena 3 CNN este în Turcia şi se îndreaptă spre locul dezastrului. Imagini şi informaţii în premieră!
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Feb 2023   •   11:33

Este extrem de frig, este ninsoare în aceste momente în Turcia și oamenii de acolo sunt mulți, zeci mii, poate, care au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Echipa Antena 3 CNN în frunte cu Cristi Popovici este în Turcia şi se îndreaptă spre locul dezastrului:

"Suntem la aproximativ 100 de kilometri de Adana. Am oprit special pentru această transmisiune. Am făcut în jur de 12-13 ore de la Istanbul cu mașina, pe autostrada dintre Istanbul și Ankara, și mai departe, de la Ankara până în locul unde ne aflăm.

Am văzut sute de trailere cu utilaje grele, toate cu direcția Gaziantep și toată zona aceasta lovită de cutremurul devastator. Foarte multe ambulanțe, foarte multe convoaie cu utilaje de la inspectoratele pentru situații de urgență, mașini de pompieri, macarale, buldo-excavatoare și așa mai departe.

Din păcate, vremea este destul de rea, foarte frig și aici în Turcia. Pe autostradă au fost multe porțiuni cu zăpadă foarte, foarte mare. Tocmai de aceea au fost și accidente, multe ambulanțe care s-au ciocnit.

Din cauza vizibilității reduse, șoferii nu au putut menține distanța și s-au produs aceste accidente.

Peste o oră, o oră și jumătate ajungem la Adana.

Bilanțul de acolo este devastator și numărul victimelor crește de la o oră la alta. Şanse ca supraviețuitori să fie găsiți la această oră sunt destul de mici, și asta din cauza temperaturilor reci. Acum sunt undeva la -2 grade, -3 grade, dar noaptea coboară spre -10 grade Celsius. 

Suntem prima televiziune din România care vom transmite în direct de la Adana, imediat cum ajungem, Rămâneți pe Antena 3 CNN!"

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close