Antena 3 CNN Actualitate Echipa de muncitori a lui Dorel a distrus un drum proaspăt asfaltat

Echipa de muncitori a lui Dorel a distrus un drum proaspăt asfaltat

Echipa de muncitori a lui Dorel a distrus un drum proaspăt asfaltat
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    18 Iul 2013   •   12:14

Un drum proaspăt asfaltat din Suceava a fost distrus la câteva zile de muncitorii firmei de canalizare care s-au apucat de reparat conductele de apă.

Chiar dacă strada a fost asfaltată pentru prima oară în 20 de ani, autorităţile nu au ţinut cont de planificarea lucrărilor. Acum drumul a revenit la starea de dinainte de asfaltare. E plin de cratere şi nu se ştie când va fi refăcut. 


Oamenii care locuiesc în zonă nu au apucat să se bucure prea mult de drumul reparat. La nicio o săptămână de la asfaltare, s-au trezit cu excavatoarele în spatele blocului şi cu drumul spart.  

Muncitorii de la firma care se ocupă cu extinderea reţelei de apă din oraş dau vina pe autorităţi, pentru că nu au planificat lucrările. 
 
La rândul lor, autorităţile dau vina pe conducerea firmei de canalizare, pentru că a întârziat cu lucrările de reparaţie a conductelor de apă.
 
În ciuda promisiunilor că drumul va fi complet refăcut, nehotărârea autorităţilor le-a spulberat locuitorilor din zonă orice speranţă că vor circula din nou pe o stradă fără gropi. 

 

×
Subiecte în articol: drum gropi
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close