Antena 3 CNN Actualitate Educație ADMITERE LICEU 2018 CARAȘ-SEVERIN. Repartizarea computerizată în liceele din CARAȘ-SEVERIN

ADMITERE LICEU 2018 CARAȘ-SEVERIN. Repartizarea computerizată în liceele din CARAȘ-SEVERIN

ADMITERE LICEU 2018 CARAȘ-SEVERIN. Repartizarea computerizată în liceele din CARAȘ-SEVERIN
de S.T.    |    09 Iul 2018   •   08:48

ADMITERE LICEU CARAȘ-SEVERIN. Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a va avea loc luni.

ADMITERE LICEU CARAȘ-SEVERIN. Vor fi repartizaţi candidaţii care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2018 - 2019.

ADMITERE LICEU CARAȘ-SEVERIN. Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi se va face între 10 - 13 iulie.

ADMITERE LICEU CARAȘ-SEVERIN. Cea de-a doua repartizare absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapei anterioare, utilizând aplicaţia informatică centralizată, va avea loc pe 7 septembrie.

ADMITERE LICEU CARAȘ-SEVERIN. Un procent de 73,6% dintre candidaţii la Evaluarea Naţională au obţinut medii mai mari sau egale cu 5.

ADMITERE LICEU CARAȘ-SEVERIN. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat.

ADMITERE LICEU CARAȘ-SEVERIN. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close