Antena 3 CNN Actualitate Educație ADMITERE LICEU 2018 ILFOV. Repartizarea computerizată în liceele din ILFOV

ADMITERE LICEU 2018 ILFOV. Repartizarea computerizată în liceele din ILFOV

ADMITERE LICEU 2018 ILFOV. Repartizarea computerizată în liceele din ILFOV
de S.T.    |    09 Iul 2018   •   09:13

ADMITERE LICEU ILFOV. Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a va avea loc luni.

ADMITERE LICEU ILFOV. Vor fi repartizaţi candidaţii care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2018 - 2019.

ADMITERE LICEU ILFOV. Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi se va face între 10 - 13 iulie.

ADMITERE LICEU ILFOV. Cea de-a doua repartizare absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapei anterioare, utilizând aplicaţia informatică centralizată, va avea loc pe 7 septembrie.

ADMITERE LICEU ILFOV. Un procent de 73,6% dintre candidaţii la Evaluarea Naţională au obţinut medii mai mari sau egale cu 5.

ADMITERE LICEU ILFOV. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat.

ADMITERE LICEU ILFOV. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close