Antena 3 CNN Actualitate Educație ADMITERE LICEU 2018 MEHEDINȚI. Repartizarea computerizată în liceele din MEHEDINȚI

ADMITERE LICEU 2018 MEHEDINȚI. Repartizarea computerizată în liceele din MEHEDINȚI

ADMITERE LICEU 2018 MEHEDINȚI. Repartizarea computerizată în liceele din MEHEDINȚI
de S.T.    |    09 Iul 2018   •   09:16

ADMITERE LICEU MEHEDINȚI. Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a va avea loc luni.

ADMITERE LICEU MEHEDINȚI. Vor fi repartizaţi candidaţii care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2018 - 2019.

ADMITERE LICEU MEHEDINȚI. Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi se va face între 10 - 13 iulie.

ADMITERE LICEU MEHEDINȚI. Cea de-a doua repartizare absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapei anterioare, utilizând aplicaţia informatică centralizată, va avea loc pe 7 septembrie.

ADMITERE LICEU MEHEDINȚI. Un procent de 73,6% dintre candidaţii la Evaluarea Naţională au obţinut medii mai mari sau egale cu 5.

ADMITERE LICEU MEHEDINȚI. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat.

ADMITERE LICEU MEHEDINȚI. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).

×
Parteneri
Cine este femeia care a încercat să îşi ia viaţa pe Aeroportul Otopeni
x close