Antena 3 CNN Actualitate Educație ADMITERE LICEU 2018 SIBIU. Repartizarea computerizată în liceele din SIBIU

ADMITERE LICEU 2018 SIBIU. Repartizarea computerizată în liceele din SIBIU

ADMITERE LICEU 2018 SIBIU. Repartizarea computerizată în liceele din SIBIU
de S.T.    |    09 Iul 2018   •   09:25

ADMITERE LICEU SIBIU. Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a va avea loc luni.

ADMITERE LICEU SIBIU.Vor fi repartizaţi candidaţii care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2018 - 2019.

ADMITERE LICEU SIBIU. Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi se va face între 10 - 13 iulie.

ADMITERE LICEU SIBIU. Cea de-a doua repartizare absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapei anterioare, utilizând aplicaţia informatică centralizată, va avea loc pe 7 septembrie.

ADMITERE LICEU SIBIU. Un procent de 73,6% dintre candidaţii la Evaluarea Naţională au obţinut medii mai mari sau egale cu 5.

ADMITERE LICEU SIBIU. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat.

ADMITERE LICEU SIBIU. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).

×
Parteneri
Horoscop 24 martie 2023. Vărsătorii şi Taurii trag lozul câştigător
x close