Antena 3 CNN Actualitate Educație EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 CLASA A VI-A. Elevii susțin prima probă, la limbă și comunicare

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 CLASA A VI-A. Elevii susțin prima probă, la limbă și comunicare

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 CLASA A VI-A. Elevii susțin prima probă, la limbă și comunicare
22 Mai 2018   •   12:41

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 CLASA A VI-A. Elevii claselor a VI-a vor susţine miercuri prima probă din cadrul Evaluării Naţionale - cea la limbă şi comunicare, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 CLASA A VI-A. Joi, urmează proba la matematică şi ştiinţele naturii.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 CLASA A VI-A. Testele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaţionale şi trebuie să aibă un nivel mediu de dificultate.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 CLASA A VI-A. Durata alocată rezolvării acestora este de 60 de minute pentru fiecare test.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 CLASA A VI-A. Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ, în termen de cel mult şapte zile.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 CLASA A VI-A. Rezultatele individuale obţinute la aceste evaluări nu se afişează/nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 CLASA A VI-A. MEN precizează că rezultatele sunt valorificate strict la nivelul unităţii de învăţământ prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor şi a părinţilor/reprezentanţilor legali asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate.

×
Subiecte în articol: EVALUARE NAȚIONALĂ 2018
Parteneri
x close