Antena 3 Actualitate Educație Evaluare Națională: Trei elevi nu au fost lăsați să susțină proba la Matematică

Evaluare Națională: Trei elevi nu au fost lăsați să susțină proba la Matematică

de Claudia Simion    |    17 Iun 2020   •   16:45
Evaluare Națională: Trei elevi nu au fost lăsați să susțină proba la Matematică
Sursa foto: Hepta

Trei elevi din țară nu au putut da proba la Matermatică, din cadrul Evaluării Naționale, fiindcă aveau temperatura de peste 37,3 și nu au fost primiți.

Cei trei elevi provin din județele Sălaj, Timiș și Vaslui, anunță Ministerul Educației și Cercetării (MEC).

„Conform informațiilor primite până acum, trei candidați au avut temperatura peste maximul admis: un candidat din județul Sălaj, un candidat din județul Timiș, un candidat din județul Vaslui”, potrivit sursei citate.

Absolvenții de clasa a opta au susținut miercuri proba de Matematică de la Evaluarea Națională. Peste 160.000 de candidați au participat, luni, la prima probă, cea de Limba și literatura română.

 Elevii care au dat miercuri, 17 iunie 2020, examenul la matematică la Evaluarea Naţională au primit câte un cod la finalul testului. Acesta va fi folosit pentru a afla rezultatele, atunci când vor fi afişate.

Ministerul Educaţiei a decis că doar aşa pot fi respectate normele europene privind protecţia datelor personale.

Rezultatele obținute de elevi la Evaluarea Națională 2020 vor fi afișate luni, 22 iunie, până la ora 14:00, atât la avizerele centrelor de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close