Antena 3 CNN Actualitate Educație Subiecte Evaluarea de la clasa a II-a, 2018. Iată ce subiecte au căzut la Limba romană - Citit - varianta 1

Subiecte Evaluarea de la clasa a II-a, 2018. Iată ce subiecte au căzut la Limba romană - Citit - varianta 1

Subiecte Evaluarea de la clasa a II-a, 2018. Iată ce subiecte au căzut la Limba romană - Citit - varianta 1
Sursa foto: Foto: Captura youtube
08 Mai 2018   •   15:56

Subiecte Evaluarea de la clasa a II-a, 2018. Subiectele de la Limba romana - Citit, evaluare pe care elevii de clasa a II-a au susținut-o astăzi, au 11 cerințe pe care copiii au avut timp 30 de minute pentru a le rezolva.

Subiecte Evaluarea de la clasa a II-a, 2018. Subiectele sunt concepute de Ministerul Educației, dar notele Nu se trec în catalog. Testarea verifică dacă elevii cunosc elementele de bază prevăzute de curriculumul școlar la Română și ar trebui să aibă ca finalitate realizarea de către învățător a unor planuri personalizate fiecărui elev care a înregistrat lacune, plan care să ducă în următorii ani la ridicarea nivelului copilului.

Subiecte Evaluarea de la clasa a II-a, 2018. Ministerul Educației a conceput două variante de subiecte - numite Test 1 și Test 2, astfel încât elevii care stau unul lângă celălalt să nu aibă aceleași cerințe de rezolvat. Evaluarea se desfășoară în clasele în care copiii învață în mod normal, iar supravegherea a fost asigurată de învățătoarea de la clasă și de un profesor care nu are ore la elevii testați. Miercuri, elevii de clasa a II-a susțin evaluarea la Matematică.

×
Subiecte în articol: EVALUARE NAȚIONALĂ 2018
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close