Antena 3 CNN Actualitate Eforie Nord: Scandal între comercianţi şi muncitorii angajaţi să demoleze chioşcurile fără autorizaţie

Eforie Nord: Scandal între comercianţi şi muncitorii angajaţi să demoleze chioşcurile fără autorizaţie

Eforie Nord: Scandal între comercianţi şi muncitorii angajaţi să demoleze chioşcurile fără autorizaţie
Sursa foto: Foto: Videonews
19 Oct 2011   •   18:26

Scandal la Eforie Nord: pe faleza din localitate s-a dus o adevărată luptă, între comercianţii din zonă, care şi-au privit afacerile dărâmate de buldozere şi muncitorii firmei angajate de Ministerul Turismului să demoleze chioşcurile construite fără autorizaţie.

Pe oameni însă nu i-a înştiinţat nimeni de acest lucru.

Agenţii economici au sărit ca arşi când au văzut că utilajele le pun la pământ construcţiile.

Circul a fost complet atunci când unul dintre angajaţii firmei care a câştigat contractul de demolare a refuzat să stea de vorbă cu primarul din Eforie.

Oamenii au vrut şi ei explicaţii. Nimeni nu i-a anunţat că ministerul Turismului a pus gând rău construcţiilor de pe faleză. Nici pe ei, nici pe cei de la primărie. Mai mult, demolările ar fi fost făcute abuziv.

Reprezentanţii firmei spun că totul a fost făcut legal, cu girul mai marilor din Turism şi că astfel de acţiuni vor continua şi în zilele următoare.

Get Adobe Flash player×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close