Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea a plătit 1.200 lei pe noapte la un hotel din Venus. Cum arată resortul luxos

Elena Udrea a plătit 1.200 lei pe noapte la un hotel din Venus. Cum arată resortul luxos

Elena Udrea a ales litoralul românesc pentru a se relaxa alături de familie. Dar nu a făcut deloc economie când a venit vorba de cazare. Fostul ministru și-a rezervat sejurul la unul dintre hotelurile de patru stele din Venus, unde luxul este acasă la el.

Elena Udrea a plătit 1.200 lei pe noapte la un hotel din Venus. Cum arată resortul luxos
Sursa foto: wowbiz.ro
de Gabriel Dano    |    10 Iul 2020   •   00:00

Potrivit unor surse citate de Wowbiz, fosta blondă de la Cotroceni a ales una dintre vilele mai cochete ale complexului, unde o cameră, cu masă all-inclusive, costă, în această perioadă, aproximativ 1200 de lei (12 milioane de lei vechi).

Elena Udrea le-a avut alături în primă instanță pe fetița ei, Eva Maria, în vârstă de aproape doi ani, și pe mama sa. Adrian Alexandrov, partenerul său de viață, a ajuns în Venus abia duminică seara, fiind ocupat cu o serie de afaceri legate de business-ul imobiliar pe care îl deține.

Cum arată resortul luxos în care stă Elena Udrea

”Elena Udrea s-a comportat la mare ca orice turist, fără fițe, ba chiar a fost extrem de populară. Toată lumea a admirat-o și a spus despre ea că este cu adevărat o doamnă specială de fiecare dată când a văzut-o în resort”, au dezvăluit persoane de la fața locului pentru WOWbiz.ro!

sursa foto: eximtur.ro

Elena Udrea este în culmea fericirii de când a devenit mămică și se bucură de timpul petrecut cu fiica ei. Fostul ministru al Turismului a stat în arest timp de 2 luni, iar iubitul ei o vizita în secția din Costa Rica, unde blonda a trăit clipe extrem de dificile.

Udrea a fost condamnat pe 5 iunie la 6 ani de închisoare în dosarul “Gala Bute”, însă ea a părăsit România cu câteva luni înainte de sentinţă.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close