Antena 3 Actualitate Elena Udrea, apariție surprinzătoare în ziua de Crăciun. Ce a mesaj a transmis fostul ministru al Turismului - FOTO

Elena Udrea, apariție surprinzătoare în ziua de Crăciun. Ce a mesaj a transmis fostul ministru al Turismului - FOTO

26 Dec 2019   •   09:06
Elena Udrea, apariție surprinzătoare în ziua de Crăciun. Ce a mesaj a transmis fostul ministru al Turismului - FOTO

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a publicat pe Facebook o nouă fotografie cu partenerul şi fetiţa sa, alături de urarea ”Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiţi!”.

În fotografia postată pe Facebook, Elena Uadrea şi fiica sa sunt îmbrăcate în rochii roşii şi stau pe jos, în faţa şemineului, alături de Adrian Alxandrov.

Fostul ministru a anunţat în 8 iulie că a revenit în România, precizând că a renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica şi că a luat această decizie imediat după ce a fost eliberată, în luna decembrie.

„Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close