Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, audiată la Secția Specială. „Eu cred că e corect să se ancheteze și procurorii sau magistrații care fac abuzuri”

Elena Udrea, audiată la Secția Specială. „Eu cred că e corect să se ancheteze și procurorii sau magistrații care fac abuzuri”

Elena Udrea, audiată la Secția Specială. „Eu cred că e corect să se ancheteze și procurorii sau magistrații care fac abuzuri”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
26 Sep 2019   •   11:04

Elena Udrea a fost citată la Secția de investigare a infracțiunilor din Justiție.

„Am fost citată ca parte vătămată, o să văd despre ce este vorba. Sunt parte vătămată într-un dosar referitor la o plângere pe care am depus-o la Parchetul General în 2017 împotriva domnului procuror Bulancea, doamnei Ana Dana și domnului Popovici. 

Eu cred că e corect să se ancheteze și procurorii sau magistrații care fac abuzuri. 

Din câte știu, la vremea respectivă eu depusesem înregistrări telefonice și comunicarea cu un anumit personaj care rămăsese secret, dar eu aveam fotografii cu persoana respectivă, care susținea că avea înregistrări cu acești procurori care puneau la cale o declarație falsă împotriva mea. Între timp am aflat și cine e persoana. Cred că acest caz va fi curând probat și atunci vom vedea care sunt consecințele”, a declarat fostul ministru al Turismului. 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close