Antena 3 Actualitate Elena Udrea cere să fie lăsată să părăsească locuinţa. Cererea va fi judecată sâmbătă

Elena Udrea cere să fie lăsată să părăsească locuinţa. Cererea va fi judecată sâmbătă

20 Feb 2015   •   16:07

Elena Udrea a solicitat instanţei permisiunea să părăsească locuinţa. Avocaţii Elenei Udrea i-au cerut judecătorului de la ICCJ să îi permită acesteia să meargă luni la Parlament. Cererea va fi judecată sâmbătă. 

"Precizez, pentru că văd că se face confuzie. Nu am contestat măsura arestării la domiciliu. Avocaţii au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi de la ICCJ să îmi permită să merg, luni, la Parlament. Iar cererea se va judeca mâine, înţeleg", a precizat Udrea, într-un mesaj pe Facebook.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, miercuri, că aceasta doreşte să se adreseze plenului Camerei Deputaţilor, la votul asupra cererilor de încuviinţare a începerii urmării şi a arestării sale pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute" şi că va fi făcută o cerere în acest sens.

Fosta candidată la prezidenţiale se află în arest la domiciliu, în dosarul Microsoft, după o decizie în acest sens a ÎCCJ.

Elena Udrea nu are voie să părăsească domiciliul, trebuie să se prezinte la poliţie de câte ori este nevoie şi nu are voie să comunice cu fostul soţ, Dorin Cocoş, cu Dinu Pescariu sau cu Ana Maria Topoliceanu, acuzată în dosarul Gala Bute, dar nici cu cu membrii familiilor acestora.

Judecătorii i-au interzis să mai comunice pe reţelele de socializare sau în presă  informaţii despre dosarul său.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea dosarul microsoft

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close