Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea contestă pedeapsa în dosarul Gala Bute. Avocata: ”Ne așteptăm să câștigăm”

Elena Udrea contestă pedeapsa în dosarul Gala Bute. Avocata: ”Ne așteptăm să câștigăm”

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a mers astăzi la Curtea Supremă. Aceasta a fost scoasă din arest pentru judecarea contestației la executarea pedepsei în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea contestă pedeapsa în dosarul Gala Bute. Avocata: ”Ne așteptăm să câștigăm”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    20 Mar 2023   •   10:15

”Ne așteptăm să câștigăm, respectiv să fie anulată condamnarea doamnei Udrea și formele de executare”, a declarat avocata Elenei Udrea.

Aceasta a mai spus că Elena Udrea este afectată de decesul lui Rudel Obreja.

”Bineînțeles că este afectată, mai ales că Rudel Obreja a fost persoana care nu a cedat presiunilor DNA la momentul respectiv. Nu a dat declarații nereale, așa cum i se solicitase, pentru a o denunța în mod nereal pe doamna Udrea”, a mai spus avocata.

Întrebată de ce a făcut fostul ministru al Turismului acea cerere de recuzare a celor două judecătoare din completul de judecată, iar avocata a răspuns: ”Cele două doamne judecători fuseseră și în completul care judecase contestația în anulare. Având în vedere că în contestația în anulare deja se dezbătuse chestiunea deciziei CCRP și în această chestiune, nu puteau să participe la judecată”.

Elena Udrea a participat, astăzi, fizic la ședința de judecată, nu prin videoconferință, așa cum obișnuia.

”Prin videoconferință nici nu se transmite această emoție pe care o ai și natura umană necesită prezența fizică”, a spus avocata.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea dosarul gala bute avocat
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close