Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea a fost dată în urmărire generală

Elena Udrea a fost dată în urmărire generală

Elena Udrea a fost dată în urmărire generală. Potrivit surselor Antena 3, aceasta ar fi plecat deja din România pe la Vama Giurgiu, chiar de dimineață, după ce instanța a decis că aceasta trebuie să execute 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a fost dată în urmărire generală
Sursa foto: politiaromana.ro & Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2022   •   17:06

În aceste momente, Elena Udrea este de negăsit. Polițiștii au căutat-o la vila din Corbeanca unde aceasta locuia cu iubitul ei, cât și la adresa de domiciliu din Capitală.

Judecătorii de la Instanța Supremă i-au respins contestaţia în anulare formulată la decizia de condamnare în dosarul Gala Bute, care prevedea 6 ani de închisoare pentru fostul ministru al Turismului.

ICCJ a respins contestația în anulare iar decizia inițială in dosarul Gala Bute rămâne definitivă, astfel că Elena Udrea va trebui să execute pedeapsa de 6 ani de închisoare, pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

La închisoare va ajunge şi fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, care are de executat o condamnare de cinci ani, precum şi Tudor Breazu (administratorul terenurilor de la Nana deţinute de Elena Udrea), care a primit 3 ani cu executare.

Ceilalţi inculpaţi au pedepse cu suspendare: Ştefan Lungu (fost consilier al Elenei Udrea) - un an şi şase luni cu suspendare; Gheorghe Nastasia (fost secretar general în Ministerul Dezvoltării) - 4 ani cu suspendare; Ana Maria Topoliceanu (fost director al Companiei Naţionale de Investiţii) - 3 ani cu suspendare, Dragoş Marius Botoroagă (administratorul unei firme) - doi ani şi şase luni cu suspendare.

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close