Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, felicitări pentru Antena 3. "Ea a crezut că noi o să murim şi noi i-am rezistat"

Elena Udrea, felicitări pentru Antena 3. "Ea a crezut că noi o să murim şi noi i-am rezistat"

Elena Udrea, felicitări pentru Antena 3. "Ea a crezut că noi o să murim şi noi i-am rezistat"
09 Mai 2015   •   21:26

Elena Udrea a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 despre cele două zile petrecute acasă după ce a ieşit de la penitenciarul Târgşor. Mama Elenei Udrea este de două zile în complexul Stejarii şi spune fostul ministru găteşte continuu. Recunoaşte că nu s-a uitat la televizor la ştiri, dar spune că în închisoare a urmărit aproape exclusiv Antena 3.

Elena Udrea a povestit pentru Antena 3 cum arată viaţa ei după ce s-a întors din penitenciar. Este în arest la domiciliu în complexul de lux în care are un apartament, în nordul capitalei. Chiar şi aşa, are parte de vizite în fiecare zi. Elena Udrea îl aşteaptă şi pe Traian Băsescu în vizită săptămâna viitoare.

Udrea a făcut şi o declaraţie suprinzătoare: în toată perioada în care s-a aflat în arest preventiv s-a uitat cel mai mult la Antena 3. A renunţat însă la obieciul de a se uita la ştiri de când a ajuns acasă.

“De când am ajuns acasă nu m-am uitat la televizor, în afară de posturile de muzică. Cât am fost în arest trei luni, nu am ratat niciun talk-show, nicio emisiune şi vă mai spun ceva: m-am uitat în mare parte la Antena 3. Să îi transmiteţi felicitări doamnei Grecu şi nu o să vă vină să credeţi, m-am uitat şi la Mircea Badea, nici mie nu îmi vine să cred, pentru că altă dată când mă uitam mă enervam”, a spus Udrea.

Dana Grecu şi Mircea Badea au comentat, în Ediţia Specială de la Antena 3, declaraţiile suprinzătoare ale Elenei Udrea.

„Practic, Udrea este foarte sinceră. Ea a crezut că noi o să murim şi noi i-am rezistat, într-adevăr, cu un sacrificiu uriaş, adică faptul că Dan Voiculescu este în puşcărie pentru 10 ani pentru că aşa a vrut Băsescu”, a spus Dana Grecu.

Referitor la declaraţiile Elenei Udrea, Mircea Badea a spus: “Pe mine m-ar interesa de la doamna Udrea să facă singurul lucru corect pe care-l mai poate face în momentul ăsta: să spună direct, fără perdea, fără să dea mai după vişin, fără să mai dea cu manta, să spună direct cum Dan Voiculescu şi alţii ca Dan Voiculescu au fost băgaţi în puşcărie de Băsescu dând ordin SRI-ului”.

Elena Udrea, acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul "Gala Bute", a fost eliberată pe 7 Mai din Penitenciarul de Femei Târgşor, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis definitiv înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu. Fostul ministru al Turismului se află în arest preventiv din 25 februarie.

 



×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close