Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, în pericol în închisoare? Informații de ultimă oră din Costa Rica

Elena Udrea, în pericol în închisoare? Informații de ultimă oră din Costa Rica

Elena Udrea, în pericol în închisoare? Informații de ultimă oră din Costa Rica
30 Noi 2018   •   00:25

Elena Udrea şi Alina Bica ar fi în pericol în închisoarea din Costa Rica.

Surse din Costa Rica au dezvăluit că două femei ar fi fost omorâte în închisoarea unde sunt încarcerate Udrea și Bica, scrie bugetul.ro.

Mai mult, potrivit sursei citate, în închisoarea din America Centrală, Elenei Udrea și Alinei Bica li se cer taxe de protecție.

Prezent într-o emisiune TV, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a declarat că Udrea și Bica nu sunt închise la comun cu celelalte deținute și că nu crede că ar fi în pericol.

Pe 17 noiembrie, Tribunalul din San Jose și Tribunalul Constituțional din Costa Rica au respins cererile de eliberare ale celor două românce.

Potrivit presei din Costa Rica, avocații de acolo ai celor două ar fi încercat să convingă instanța că sentințele din România, în baza cărora a fost solicită extrădarea, au fost anulate după decizia Curții Constituționale privind constituirea completurilor de cinci judecători.

„Eu am spus acum vreo săptămână foarte ferm că autoritățile din Costa Rica sunt de neclintit. Dacă pornim de la primul judecător, aceste instanțe au hotărât ca ele să-și petreacă aceste două luni în închisoare, era clar că nicio instanță superioară, în cazul asta Curtea Constituțională, nu va schimba. Au încercat, dar șansele erau foarte mici. Nu s-a schimbat nimic”, a spus atunci omul de afaceri Cornel Tăbăcaru.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close