Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea își ia măsuri de siguranță după extrădarea lui Radu Mazăre. Declarațiile făcute de avocatul fostului ministru

Elena Udrea își ia măsuri de siguranță după extrădarea lui Radu Mazăre. Declarațiile făcute de avocatul fostului ministru

Elena Udrea își ia măsuri de siguranță după extrădarea lui Radu Mazăre. Declarațiile făcute de avocatul fostului ministru
25 Mai 2019   •   11:25

Speriată de extrădarea lui Radu Mazăre din Madagascar, Elena Udrea face o nouă cerere de azil politic. Cel puțin acestea sunt noile declarații făcute de iubitul Elenei Udrea într-un club din Capitală. 

"A mai făcut un fel de cerere pentru azil politic, să aibă statut permanent de refugiat", a spus Adrian Alexandrov pentru wowbiz. 

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea- „Nu e o nouă cerere, e o nouă etapă. E vorba de aceeași cerere formulată anul trecut, dar e în a patra etapă, în sensul că inițial fusese respinsă, a fost atacată această decizie la Tribunalul pentru Migrație din Costa Rica, tribunalul a restituit cererea către Comisia de Migrație pentru a fi reanalizată. Comisia din nou a respins-o, iar acum iar se desfășoară o cale de atac împotriva deciziei Comisiei de Migrație. A fost deja audiată Elena Udrea, urmează doar să se pronunțe tribunalul pe cererea dumneaei. Din câte știu eu, în prima parte a lunii iunie vom avea o decizie.

Întrebat dacă fostul ministru s-a speriat de extrădare, după ce a văzut ce s-a întâmplat cu Radu Mazăre, avocatul Elenei Udrea a spus că „nu s-a speriat de extrădare. A fost și dumneaei marcată de modalitatea în care s-au desfășurat procedurile din Madagascar. Din punctul meu de vedere, procedura respectivă a fost cel puțin ciudată, dacă nu atipică”.

Veronel Rădulescu a spus că Elenei Udrea nu i s-ar putea întâmpla așa ceva pentru că „nu are niciun mandat de reținere, de arestare sau vreun mandat de executare a vreunei pedepse”. 

×
Subiecte în articol: Madagascar Elena Udrea Radu Mazare
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close