Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea își petrece ziua onomastică în celula din Bulgaria. Mesajul emoționant transmis de logodnicul ei

Elena Udrea își petrece ziua onomastică în celula din Bulgaria. Mesajul emoționant transmis de logodnicul ei

Mesaj de ultimă oră pentru Elena Udrea. Logodnicul acesteia îi transmite pe o rețea de socializare urări de bine cu ocazia zilei de nume și un mesaj extrem de important.

Elena Udrea își petrece ziua onomastică în celula din Bulgaria. Mesajul emoționant transmis de logodnicul ei
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    21 Mai 2022   •   11:51

"La Multi Ani tuturor celor care poarta numele sfintilor Constantin si Elena. La Multi Ani si tie mami. Stim ca te gandesti la noi si te asteptam acasa", a scris Adrian Alexandrov.

sursa: Facebook/ Adrian Alexandrov

"Adrian Alexandrov îi transmite Elenei Udrea că, împreună cu fiica lor, o așteaptă acasă, mai ales că astăzi în jurul prânzului, cel mai probabil, cei doi au programată conversația zilnică pe care o au din momentul în care Elena Udrea a fost închisă în Bulgaria.

Așteptăm, de asemenea, să vedem ce se întâmplă pe 1 iunie sau pe 8 iunie, în funcție de ce răspuns dau autoritățile române celor bulgare atunci când se va stabili un nou termen pentru procesul de extrădare al Elenei Udrea din Bulgaria", a transmis Ana-Maria Bujor, senior editor Antena 3.

Elena Udrea: "Doar în cazul meu, în România nu se aplică legea"

Elena Udrea a făcut primele declaraţii, după ce a fost arestată în Bulgaria şi spune că în cazul ei nu s-a făcut dreptate şi că ce i se întâmplă este ilegal.

Fostul ministru a mai precizat că închisorile din România sunt criticate în toată Europa şi că nicio ţară nu mai trimite înapoi condamnaţii în România, tocmai din cauza condiţiilor din penitenciare. 

Discuţie reporter - Elena Udrea:

Reporter: În continuare vă bazaţi pe acel recurs în casaţie?

Elena Udrea: Da, în mod cert.

Reporter: Pe ce anume?

Elena Udrea: O să vedeţi.

Reporter: La ce să ne aşteptăm?

Elena Udrea: Să se aplice legea şi în cazul meu. Adică e absurd ca doar în cazul meu, în România să nu se aplice legea. Nici decizia CCR, nici decizia Curţii Europene de Justiţie.

Reporter: O să chemaţi un expert să vorbească despre condiţiile din închisorile din România?

Elena Udrea: Sunt criticate în toate hotărârile date în Europa. Aproape nicio ţară din Europa nu mai trimite înapoi niciun arestat din cauza condiţiilor din arest. Deci, instanţa a spus că nu mai este nevoie, probele depuse arată clar condiţiile, dar nu ăsta este argumentul meu principal. Eu nu vorbesc în principal despre condiţiile din arest, ci despre ilegalitatea  situaţiei în care mă aflu. Sunt arestată ilegal de 40 de zile.

Pe 7 aprilie 2022, Elena Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, pentru acuzaţiile de luare de mită şi abuz în serviciu. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție și este definitivă.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Avertizare meteo cod galben de vreme severă în România!
x close