Antena 3 CNN Actualitate Surpriza momentului: Elena Udrea, întâlnire de gradul zero în Penitenciarul Târgşor

Surpriza momentului: Elena Udrea, întâlnire de gradul zero în Penitenciarul Târgşor

Elena Udrea nu a mai rezistat şi și-a văzut fetița în penitenciar. Este pentru prima dată când fostul ministru își vede copilul după ce a fost arestată înainte de Paște.

Surpriza momentului: Elena Udrea, întâlnire de gradul zero în Penitenciarul Târgşor
de Corina Matlinschi    |    25 Iul 2022   •   15:56

După 3 luni și jumătate, fetița Elenei Udrea a fost dusă la Penitenciarul Târgșor și a putut să-și îmbrățișeze mama. Cel puțin asta spune avocata Elenei Udrea.

Vizita a avut loc săptămâna trecută într-o cameră special amenajată pentru mamă și copil din cadrul penitenciarului.

Spunea avocata Elenei Udrea că a avut loc această întâlnire pentru că primează interesul superior al copilului, iar până săptămâna trecută fostul ministru nu a nu ar fi putut să își vadă copilul decât prin acel geam separator.

A ales însă să nu facă asta pentru că, spunea Adrian Alexandrov, este dificil să explici unui copil de 3 ani că nu își poate îmbrățișa mama. Tocmai de aceea au așteptat acest accept de la ANP pentru vizită.

Rămâne să vedem dacă i se va mai permite pe viitor Elenei Udrea o astfel de întâlnire.

Până acum vorbea la telefon cu fetița ei, căreia i s-a spus că mereu că mama ei este plecată în străinătate și că muncește.

Elena Udrea rămâne în penitenciar cel puțin până în toamnă atunci când se judecă recursul în casație în dosarul Gala Bute.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close