Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea cere prima permisie din închisoare. FSANP: ”Nu trebuia să devină mamă dacă știa că există riscul să ajungă în închisoare”

Elena Udrea cere prima permisie din închisoare. FSANP: ”Nu trebuia să devină mamă dacă știa că există riscul să ajungă în închisoare”

Elena Udrea cere permisie din închisoare pentru a participa la petrecerea de ziua fetiței ei.

Elena Udrea cere prima permisie din închisoare. FSANP: ”Nu trebuia să devină mamă dacă știa că există riscul să ajungă în închisoare”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    10 Sep 2022   •   20:48

Solicitarea vine în pline controverse iscate de un comunicat al Federației Naționale a Sindicatelor din Penitenciare, care o vizează chiar pe fosta blondă de la Cotroceni.

Avocata Elenei Udrea cere Ministerului Justiției să facă verificări, după ce în acest comunicat i se transmite Elenei Udrea că nu ar fi trebuit să devină mamă dacă știa că există riscul să ajungă în închisoare.

”Dacă era atât de interesată de soarta propriului copil, Elena Udrea ar fi trebuit să anticipeze consecințele faptului că statutul de persoană privată de libertate, i-ar pune în dificultate relația cu un eventual copil.

În ciuda acestui fapt, Elena Udrea a ales să facă un copil. În acest context, cine este vinovatul pentru apariția unor sincope în dezvoltarea psiho-emoțională a fiicei acesteia? Statul român sau propriile decizii?”, se arată în comunicatul FSANP.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close