Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea sare la gâtul lui Victor Ponta: Este clar că a scăpat boii

Elena Udrea sare la gâtul lui Victor Ponta: Este clar că a scăpat boii

Elena Udrea sare la gâtul lui Victor Ponta: Este clar că a scăpat boii
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Aug 2013   •   13:17

Elena Udrea sare la gâtul lui Victor Ponta pentru Traian Băsescu. Blonda din PDL spune că declaraţiile premierului la adresa preşedintelui pe subiectul Florin Cioabă arată că "şeful Executivului "a scapat boii". 

Ponta: După ce i-a făcut dosar penal, Băsescu a avut "nesimţirea" să-l sune pe medicul Brădişteanu

Mai mult, Udrea spune că Ponta "se comporta exact ca un năbădoios politician fără experienţă" şi i-a cerut acestuia demisia.

"Domnul Ponta este foarte suparat. S-a întors din vacanţa de la Miami mult mai repede şi a deranjat cumplit. Văd că de câteva zile de când e în România este extrem de nervos. Este inadmisibil felul în care a vorbit ieri la adresa preşedintelui. Eu i-am cerut demisia dacă nu demonstrează că în Romania dosarele penale se fac la comandă politică", a declarat Elena Udrea.

"Pentru că nu există un premier într-o ţară europeană să facă astfel de declaraţii absolut iresponsabile. Nu e liderul opoziţiei, nu este liderul unui partid extremist, nu poţi să faci declaraţiile acestea din postura de prim-ministru. Deci, domnul Ponta este clar că a scăpat boii, este extrem de nervos pentru ceea ce s-a întâmplat în lipsa dânsului", a mai spus Udrea.

Medicul Şerban Brădişteanu a declarat, joi, că Florin Cioabă nu are o leziune cerebrală ireversibilă, dar starea lui este gravă.

Întrebat cine l-a solicitat să meargă în Turcia pentru a-l evalua pe Florin Cioabă, medicul Şerban Brădişteanu a spus că rugămintea a venit din partea preşedintelui Traian Băsescu.
   

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Victor Ponta florin cioaba
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close