Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea şi-a retras contestaţia la începerea urmăririi penale. "Mă simt mai în siguranţă să fiu supravegheată de poliţie"

Elena Udrea şi-a retras contestaţia la începerea urmăririi penale. "Mă simt mai în siguranţă să fiu supravegheată de poliţie"

Elena Udrea şi-a retras contestaţia la începerea urmăririi penale. "Mă simt mai în siguranţă să fiu supravegheată de poliţie"
03 Feb 2015   •   09:37

Elena Udrea a anunţat că şi-a retras contestaţia la începerea urmăririi penale şi la măsura obligării de a nu părăsi localitatea. Udrea spune că se simte mai în siguranţă să fie supravegheată de poliţie în condiţiile războiului pe care l-a pornit cu şeful interimar al SRI.

Iată mesajul postat de Elena Udrea pe Facebook:

"Aşa cum am anunţat ieri, tocmai mi-am retras contestaţia la începerea urmăririi penale si la masura obligarii de a nu parasi localitatea, luate joi impotriva mea, contestaţie care urma să se judece în această dimineaţă la ICCJ. Din două motive:

- cred că doamna procuror a fost de bună credinţă şi probabil, dacă aă fi dat pe loc declaraţie nu ar fi dispus punerea mea sub control judiciar. Cu atât mai mult cu cât este sub o mare presiune, inclusiv mediatică

- mă simt mai in siguranţă să fiu supravegheată de poliţie în condiţile războiului pe care l-am pornit cu şeful interimar al SRI şi, să merg de două ori pe săptămână la Secţia 2"



×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close