Antena 3 CNN Actualitate Solicitările Elenei Udrea în a doua zi de închisoare la Penitenciarul Târgșor

Solicitările Elenei Udrea în a doua zi de închisoare la Penitenciarul Târgșor

Elena Udrea a fost astăzi la cabinetul medical pentru a i se face analizele, deoarece fostul ministru se află în această perioadă în carantină.

Solicitările Elenei Udrea în a doua zi de închisoare la Penitenciarul Târgșor
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    17 Iun 2022   •   17:56

Din informațiile Antena 3, Udrea nu a apucat încă să își sune logodnicul. Adrian Alexandrov așteaptă telefonul ei pentru a afla dacă poate să o viziteze mâine la Penitenciarul Târgșor.

"Cert este că duminică va merge sigur la ea avocatul Veronel Rădulescu pentru a vedea ce este de făcut în continuare și care sunt posibilitățile pentru ca Elena Udrea să iasă de după gratii", a spus Ana-Maria Bujor, senior editor Antena 3.

Elena Udrea a fost extrădată de autoritățile din Bulgaria şi a ajuns, joi, în România. Fostul politician a intrat în ţară pe la Vama Giurgiu și a fost predată polițiștilor de la Penitenciarul Giurgiu. Udrea a ajuns apoi la Penitenciarul Târgșor.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi este definitivă.

Udrea a plecat în Bulgaria înainte de pronunţarea deciziei şi a fost oprită de autorităţile bulgare la graniţa cu Grecia.

Ulterior, fostul ministru a fost reţinut de autorităţile bulgare şi a solicitat să nu fie extrădat, dând vina pe condiţiile din sistemul penitenciar din România.

Solicitarea i-a fost respinsă, iar Udrea a fost adusă joi în România pentru a-și ispăși pedeapsa. Ea va fi încarcerată la Penitenciarul Târgșor din județul Prahova.

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close