Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea vrea să iasă din închisoare cu orice preț: ”Stau ilegal în puşcărie de şase luni”

Elena Udrea vrea să iasă din închisoare cu orice preț: ”Stau ilegal în puşcărie de şase luni”

Elena Udrea a fost dusă astăzi în sala de judecată, unde a așteptat decizia care ar putea să o scoată din închisoare. ”Solicit achitarea mea pentru toate capetele de acuzare”, a spus Udrea.

Elena Udrea vrea să iasă din închisoare cu orice preț: ”Stau ilegal în puşcărie de şase luni”
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Andreea Ştefan    |    10 Oct 2022   •   19:14

”Eu stau ilegal în puşcărie de şase luni. Este vorba de libertatea mea. Mi se impută suma de 8 milioane lei, care reprezintă publicitatea pe care trebuie să o plătesc personal.

Cei care nu au acceptat să facă denunţuri au ajuns la puşcărie. În schimb, cei care au avut atribuţii în minister au scăpat.

Nastasia şi Bute au avut interes să fie organizată gala. Nastasia mergea la toate meciurile lui Bute. Regret că nu am avut parte de o justiţie dreaptă în România.

Sper că, de data aceasta, completul de judecată nu a intrat cu decizia deja luată. Solicit achitarea mea pentru toate capetele de acuzare”, a declarat Elena Udrea, citată de gandul.ro.

Elena Udrea se află încarcerată de mai bine de trei luni în penitenciarul Târgşor, după decizia definitivă a ICCJ prin care a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare.

Fostul ministru a mai încercat să iasă din închisoare folosindu-se de căi legale și, chiar dacă cererile ei au fost respinse, aceasta nu s-a lăsat.

Apărătoarea Elenei Udrea a cerut achitarea ei încă o dată.

"Şanse de achitare are, din punct de vedere legal, de 100%, pentru că motivele au fost expuse pe larg.

Din punct de vedere practic, şansele sunt mici, pentru că o soluţie de achitare pentru doamna Udrea, cred că din punct de vedere mediatic, ca presiune publică, este destul de greu de admis.

Dar să sperăm că Înalta Curte va trece peste partea aceasta de presiune mediatică şi se va judeca conform legii. E ultima cale de atac", a spus, luni, avocata Elenei Udrea, Silvia Uscov.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea inchisoare
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close