Antena 3 CNN Actualitate Elevii din Bucureşti ar putea fi duşi la şcoală cu autobuzul! Anunț important făcut de primarul Capitalei

Elevii din Bucureşti ar putea fi duşi la şcoală cu autobuzul! Anunț important făcut de primarul Capitalei

Elevii din Bucureşti ar putea fi duşi la şcoală cu autobuzul! Anunț important făcut de primarul Capitalei
Sursa foto: Foto: facebook.com/Gabriela Firea
de S.T.    |    05 Sep 2017   •   12:25

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, că în perioada următoare va fi demarat un proiect pilot prin care copiii să fie transportaţi la şcoală cu autobuzul, beneficiarii fiind elevii Şcolii nr. 141.

„Vom demara în scurt timp, prin RATB şi Proedus, un proiect pilot prin care elevii să fie transportaţi la şcoală cu autobuzul, deci cu transportul local, astfel încât părinţii să nu mai meargă către şcoală - mulţi, cu zecile, cu sutele - creând o aglomeraţie foarte mare”, a precizat primarul general.

Având în vedere că Şcoala nr. 141 este reabilitată, urmare a prăbuşirii tavanului de pe hol, elevii acestei unităţi vor urma cursurile la Şcoala nr. 127.

„Practic, este vorba de 400 de elevi. Ne-am gândit, pentru început, să transportăm cu autobuzele RATB - patru la număr - elevii claselor V-VIII, iar pentru elevii din clasele 0-IV să avem şi acceptul părinţilor, deoarece fiind mai mici, ei trebuie să fie, eventual, însoţiţi de un părinte sau, împreună cu şcolile, să asigurăm mai multe cadre didactice care să îi ajute în mijlocul de transport în comun”, a explicat Firea.

×
Subiecte în articol: primar Gabriela Firea autobuz
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close