Antena 3 CNN Actualitate Elevul înjunghiat în zona gâtului, în faţa unui liceu din Târgovişte, a murit. Ucigaşul a fost prins de poliţişti

Elevul înjunghiat în zona gâtului, în faţa unui liceu din Târgovişte, a murit. Ucigaşul a fost prins de poliţişti

Elevul înjunghiat în zona gâtului, în faţa unui liceu din Târgovişte, a murit. Ucigaşul a fost prins de poliţişti
Sursa foto: Foto: asiaone.com
18 Feb 2013   •   14:20

Un elev din Târgovişte a murit, luni, la spital, după ce a fost rănit la gât cu un cuţit, în faţa liceului în care învăţa. Băiatul era elev în clasa a IX-a la Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgovişte.

PRIMELE IMAGINI cu principalul suspect în cazul uciderii elevului din Târgovişte

UPDATE 14.20 - Principalul suspect în cazul înjunghierii elevului de clasa a IX-a de la Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgovişte a fost prins de poliţişti, a anunţat corespondentul Antena 3, citând surse din cadrul anchetei.

Potrivit poliţiştilor, acesta a fost prins pe o stradă din Târgovişte şi a fost dus cu o dubă la sediul Poliţiei Municipale Târgovişte pentru audieri. Tânărul are 18 ani şi este din localitatea Răzvad, comună limitrofă municipiului Târgovişte.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, Raluca Florescu, a declarat că elevul şi suspectul nu se cunoşteau
, informează Mediafax.

Directorul liceului: "Indivizi dubioşi" îi căutau pe elevii de clasa a IX-a

Primele date arată că elevul avea 15 ani şi se îndrepta spre unitatea de învăţământ întrucât la ora 13.00 începea cursurile, iar la un moment dat a fost strigat de un bărbat care l-a înjunghiat la gât.

Inspectorul şcolar ISJ Dâmboviţa, Ovidiu Băsceanu, a confirmat într-o intervenţie telefonică la Antena 3 că incidentul a avut loc în apropierea liceului şi că atacatorul, care ar fi un tânăr de aproximativ 19 ani, ar fi fost deja identificat de poliţişti.


   
Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgovişte este situat în centrul oraşului, lângă Prefectura Dâmboviţa şi în apropierea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.
   
Primele date arată că incidentul nu ar fi fost anunţat la 112 şi de aceea la faţa locului nu a ajuns o ambulanţă, el fiind preluat de maşina Poliţiei.






×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close