Antena 3 CNN Actualitate Emoţionant. Mai mulţi copii au împărţit ceaiuri şi sandvişuri calde persoanelor fără adăpost din Piteşti

Emoţionant. Mai mulţi copii au împărţit ceaiuri şi sandvişuri calde persoanelor fără adăpost din Piteşti

Emoţionant. Mai mulţi copii au împărţit ceaiuri şi sandvişuri calde persoanelor fără adăpost din Piteşti
Sursa foto: Foto: bedstore.com
28 Ian 2012   •   11:02
Persoanele fără adăpost din Piteşti au primit sandvişuri şi ceaiuri calde de la copiii de la Centrul de tip familial Gavana, din municipiu.

Prima persoană găsită de către copii a fost o femeie de 30 de ani, care se afla într-un canal. Femeia este mamă a doi copii pe care statul i-a luat şi i-a dat în plasament unei familii, conform Mediafax.

În scurt timp, copiii veniţi cu ceai cald şi hrană au descoperit mai multe persoane fără adăpost. Acestea le-au mulţumit copiilor pentru gestul făcut.

„Rezistăm cum putem. Ne încălzim cum putem şi noi, dormim prin canale, mai facem focul aici, la gunoi. Acum ne-au adus copiii un pahar de ceai şi un sandviş, să avem şi noi ce mânca”, a recunoscut un bărbat al străzii.

„Copiii s-au bucurat mult că au putut să-i ajute pe aceşti oameni şi au înţeles că în centrul unde sunt ei nu este ca pe stradă, au căldură şi beneficiază de educaţie. Şi sunt hotărâţi să revină când va mai fi nevoie de ei ca să ajute în stradă”, a declarat directorul Centrului Gavana, Decebal Floroaica.

×
Subiecte în articol: copii persoane fara adapost Pitești
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close