Antena 3 CNN Actualitate Engleza naşte confuzii. Băsescu: Probabil aţi văzut bugetul. Kollatz Ahnen: Nu pare falimentar (VIDEO)

Engleza naşte confuzii. Băsescu: Probabil aţi văzut bugetul. Kollatz Ahnen: Nu pare falimentar (VIDEO)

Engleza naşte confuzii. Băsescu: Probabil aţi văzut bugetul. Kollatz Ahnen: Nu pare falimentar (VIDEO)
21 Ian 2010   •   19:44

Engleza le dă, din nou, bătăi de cap oficialilor români. La întâlnirea avută joi cu vicepreşedintele BEI, Mathias Kollatz-Ahnen, preşedintele Traian Băsescu a fost "victima" unei confuzii cauzate, cel mai probabil, de modul în care a pronunţat un cuvânt.

Şeful statului a avut, joi, o întrevedere cu vicepreşedintele Băncii Europene de Investiţii (BEI), Mathias Kollatz-Ahnen, la Palatul Cotroceni. În cadrul întâlnirii, Traian Băsescu a precizat, în limba engleză, că nu este mulţumit de bugetul de stat pe 2010, moment în care s-a creat o confuzie.

"Probabil aţi văzut bugetul pe acest an", i-a spus preşedintele român reprezentanului BEI. "Nu pare falimentar", a fost răspunsul lui Mathias Kollatz-Ahnen, lăsând impresia că nu a înţeles afirmaţia.

La rândul său, şeful statului nu pare că a înţeles răspunsul dat de oficialul BEI. "Este pe masa mea pentru a fi promulgat, dar încă mă uit la cifre. Nu sunt foarte mulţumit când mă uit la buget, sincer vorbind", a continuat Băsescu râzând.


BĂSESCU ŞI KOLLATZ-AHNEN, LA PALATUL COTROCENI


Antena3.ro


×
Subiecte în articol: engleza BEI
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close