Antena 3 CNN Actualitate Era pe bicicletă când a fost lovit de o mașină. Ce a urmat după ce a postat imaginile pe Internet

Era pe bicicletă când a fost lovit de o mașină. Ce a urmat după ce a postat imaginile pe Internet

Era pe bicicletă când a fost lovit de o mașină. Ce a urmat după ce a postat imaginile pe Internet
Sursa foto: Foto: captura YouTube
23 Noi 2016   •   23:36

O filmare cu momentul în care un biciclist se izbește de o mașină care face un viraj, într-o intersecție, a împărțit Internetul în două, scrie Daily Mail.

Imaginile, care au fost surprinse cu o cameră Go Pro a biciclistului, au fost postate pe Twitter împreună cu un apel spre recunoașterea șoferului.

Potrivit postării pe Twitter, incidentul a avut loc în Londra, într-o intersecție. Biciclistul se izbește în partea laterală a unui Volkswagen care virează stânga și pe care nu îl vede din pricina celorlalte mașini din coloană.

Deși impactul este violent, șoferul mașinii nu se oprește să verifice dacă biciclistul este în regulă, ba chiar își continuă drumul fără să se uite înapoi.

Biciclistul primește ajutor de la câțiva martori, însă pe filmare se aude un trecător care îi reproșează că el este singurul vinovat și că nu trebuia să meargă cu viteză pe acea bandă.

Odată cu publicarea imaginilor, internauții s-au grăbit fie să sară în apărarea biciclistului, fie să îl acuze că mergea cu viteză pe o bandă unde sunt predispuse astfel de incidente.

CINE E DE VINĂ?

×
Subiecte în articol: volkswagen
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close