Antena 3 CNN Actualitate El este Eric, tânărul de 19 ani grav rănit după ce a fost spulberat de un skijet la Eforie. Mama sa îi caută pe vinovaţi: "E straniu"

El este Eric, tânărul de 19 ani grav rănit după ce a fost spulberat de un skijet la Eforie. Mama sa îi caută pe vinovaţi: "E straniu"

El este Eric, tânărul de 19 ani care a fost grav rănit de un skijet la Eforie Nord, iar mama sa făcea un apel disperat pe reţelele de socializare pentru salvarea sa.

El este Eric, tânărul de 19 ani grav rănit după ce a fost spulberat de un skijet la Eforie. Mama sa îi caută pe vinovaţi: "E straniu"
Sursa foto: Antena 3 CNN/Facebook
de Georgiana Adam    |    15 Aug 2023   •   10:13

Băiatul de 19 ani a ajuns în spital cu răni grave, după ce a fost lovit de un skijet în zona plajei Belona din Eforie Nord

Tânărul și prietena sa se aflau pe o saltea gonflabilă, trasă de un skijet, când un altul i-a lovit din plin, după care s-a făcut nevăzut.

În urma impactului, tânărul, care încerca să-și protejeze iubita, a fost aruncat la aproximativ 5-6 metri distanță, cu fața în jos, în apă. 

Mama lui Eric încearcă acum să-l găsească pe vinovat și a postat pe Facebook un mesaj.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"L.E./Lămurire: este vorba despre fiul meu şi prietena lui!

S-a întâmplat pe plaja de la Belona/Eforie Nord, pe 11 august 2023. 

2 tineri (un băiat şi o fată) care se plimbau pe salteaua gonflabilă trasă de un jetski au fost spulberaţi de un alt jetski. 

Ca urmare, unul dintre cei doi tineri este internat la Spitalul judeţean după un traumatism cu coaste fracturate şi hemopneumotorax operat în curs de drenare.

Îi rog frumos pe toţi cei care au imagini cu incidentul să mă contacteze în privat. 

Distribuiţi pe cât de mult posibil. Este cel puţin straniu că nimeni nu este interesat să facă public un incident de o asemenea gravitate!", a scris mama tânărului, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Eforie Nord plaja Belona skijet
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close