Antena 3 CNN Actualitate Eroul Zilei. Andrei Bacoș, inițiatorul unei provocări cu fapte bune pe Facebook

Eroul Zilei. Andrei Bacoș, inițiatorul unei provocări cu fapte bune pe Facebook

Un sucevean a lansat o provocare cu fapte bune pe Facebook: faci cumpărături de 50 de lei pentru cineva în dificultate și îți provoci 3 prieteni să facă la fel. Gestul lui s-a viralizat rapid şi tot mai mulţi oameni s-au implicat.

Eroul Zilei. Andrei Bacoș, inițiatorul unei provocări cu fapte bune pe Facebook
de Diana Ionescu    |    30 Iun 2020   •   15:40

Astfel, sute de pachete cu alimente au ajuns la familii defavorizate pe durata stării de urgență, ajutându-le să treacă mai ușor prin această perioadă dificilă. Să nu uităm că Suceava a fost considerată focar de coronavirus. 

Inițioatorul campaniei, Andrei Bacoș, a vorbit la Antena 3 despre inițiativa care a ajutat familile nevoiașe: „Meritul nu este doar al meu, în spate am avut o armată de oameni care ne-au ajutat cu bani. Această provcare de trei prieteni s-a transformat într-o campanie și am ajuns la peste 200 de persoane nevoiașe ajutate”. 

Cum a pornit campania online, care a ajutat sute de oameni

Andrei a vorbit despre cum i-a venit acestă idee care a ajutat sute de familii să treacă printr-o perioadă extrem de dificilă: „Eram în market și am observat multe persoane în vârstă care ieșeau cu frică din casă. Mi-a venit ideea să ajut din două puncte de vedere: unu, să îi ajut pe cei nevoiași care nu au bani să își cumpere alimente și al doilea să le duc alimentele la ușă. Am strâns bani, am făcut pachete pentru fiecare. În acel coș erau alimentele de necesitate plus câteva produse de igienă. Fiind în Suceava cunosc zonele, satele, blocurile cu persoanele nevoiașe”. 

Provocare cu fapte bune pe Facebook

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei Facebook Campanie Suceava
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close