Antena 3 CNN Actualitate Euro sau dolari? "Formaţia" explică: Am dat euro pentru eliberarea lui Bercea, dar am primit înapoi dolari

Euro sau dolari? "Formaţia" explică: Am dat euro pentru eliberarea lui Bercea, dar am primit înapoi dolari

Euro sau dolari? "Formaţia" explică: Am dat euro pentru eliberarea lui Bercea, dar am primit înapoi dolari
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    19 Iun 2014   •   20:50

"Formaţia", fiica lui Bercea Mondial, a încercat să clarifice dilema monedei în care familia ei a dat bani pentru eliberarea tatălui său şi moneda în care şi-a recuperat o parte din bani.

 
În stenogramele difuzate ieri de Antena 3, se vorbea fie de euro, fie de dolari, aspect care a indus uşor în eroare.
 
Izaura Anghel, fiica lui Bercea, susţine că familia ei a plătit în euro pentru o posibilă eliberare a lui Sandu Anghel, iar apoi, pentru că nu s-a întâmplat acest lucru, şi-au cerut banii înapoi şi au recuperat o parte din bani, de la naşul Mircea Băsescu, dar în dolari.
 
"Noi i-am dat lui euro (lui Mircea Băsescu - n.r.), dar el ne-a dat dolari. Noi i-am dat euro, când s-au cerit banii aştia, 600.000 de euro, dar el ne-a dat dolari. El spunea că are dolari de la americani", a explicat fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, cunoscută ca şi "Formaţia", joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
"300.000 de dolari ne-a dat înapoi, s-a socotit ca fiind 285.000 de euro", a adăugat "Formaţia".

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close