Antena 3 CNN Actualitate Europol: ”Ajutați-ne să găsim un polițist care să îl sancționeze pe președintele României, Klaus Iohannis”

Europol: ”Ajutați-ne să găsim un polițist care să îl sancționeze pe președintele României, Klaus Iohannis”

Sindicatul Europol critică decizia polițiștilor Sectorului 1 al Capitalei de a nu-l amenda pe președintele Klaus Iohannis pentru nepurtarea măștii la Congresul PNL.

Europol: ”Ajutați-ne să găsim un polițist care să îl sancționeze pe președintele României, Klaus Iohannis”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    17 Noi 2021   •   18:12

Sindicaliștii atrag atenția într-un mesaj pe Facebook asupra dublului standard atunci când vine vorba de aplicarea sancțiunilor. ”În Poliția Română se aplică legea în funcție de statut, poziția socială și directivele primite de la partid”, spun sindicaliștii din Poliție.

Aceștia au solicitat ajutor în găsirea unui polițist care să îl sancționeze pe Klaus Iohannis:

„Wanted!!! Se caută polițist cu "simțul răspunderii" pentru că șefii Poliției Capitalei și l-au pierdut.

Ajutați-ne să găsim un polițist care să îl sancționeze pe președintele României, Klaus Iohanis, pentru că a fost surprins fără mască de protecție la congresul PNL. Așa cum, de altfel, au fost sancționați sute de mii de români simpli.

Anunțul nostru vine ca urmare a explicațiilor imbecile oferite de șefii Poliției Capitalei, care au răspuns sesizării unui cetățean că nu au putut aplica sancțiune președintelui pentru că în sală, la congres nu se afla niciun polițist care să constate prin "propriile simțuri", adică cu ochii lui, faptul că nu a purtat masca de protecție.

Această justificare tembelistă reprezintă o jignire adusă inteligenței românilor care au îndurat toate restricțiile aplicate după ureche și trădează cancerul politic care s-a infiltrat în MAI. În aceste vremuri, în Poliția Română se aplică legea în funcție de statut, poziția socială și directivele primite de la partid.

Între timp, de la începutul pandemiei și până în prezent au fost sancționați mii de cetățeni doar pe baza imaginilor video sau a unor poze în care apăreau alături de mai multe persoane decât limita legală sau fără mască.

P.S.: Voi iarna unde jucați golf?”

Wanted!!! Se caută polițist cu "simțul răspunderii" pentru că șefii Poliției Capitalei și l-au pierdut. Ajutați-ne să...

Posted by Sindicatul Europol on Tuesday, November 16, 2021

Citește șiEuropol, despre explicaţiile Poliţiei la faptul că Iohannis nu poate fi amendat: "O insultare a inteligenței românilor. În MAI, legea se aplică după apartenența politică" 

×
Subiecte în articol: Europol Klaus Iohannis amenda politisti

ȘTIRI

Petrolul rusesc, interzis de astăzi în UE. Ce urmeaza după intrarea în vigoare a embargoului

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close