Antena 3 CNN Actualitate Europol, sondaj de opinie viral pe internet: "Pe care dintre cei doi polițiști îi asociați cu un ou kinder și care inspiră 'prestanță' "

Europol, sondaj de opinie viral pe internet: "Pe care dintre cei doi polițiști îi asociați cu un ou kinder și care inspiră 'prestanță' "

Sindicatul Europol a lansat un sondaj de opinie în care sunt analizați doi poliţişti. Imaginea a devenit în scurt timp virală pe internet. Reacția internauţilor.

Europol, sondaj de opinie viral pe internet: "Pe care dintre cei doi polițiști îi asociați cu un ou kinder și care inspiră 'prestanță' "
Sursa foto: Facebook Europol
de Claudia Popovici    |    07 Iul 2023   •   19:44

"În imaginea din stânga aveți un ofițer care nu a lucrat vreodată în structurile poliției rutiere și care a ajuns să ocupe funcția de șef al polițiștilor rutieri.

În imaginea din dreapta este un agent de poliție care are peste 10 ani în structurile poliției rutiere și care a ajuns să fie cercetat disciplinar ca urmare a acțiunilor șefului din stânga, care nici măcar nu înțelegea procedurile de lucru sau cu ce se mănâncă activitatea poliției rutiere.

Mai mult, șeful din imaginea din stânga i-a acordat calificativul ,,satisfăcător” unuia dintre colegii noștri cu cele mai bune rezultate profesionale, pe motiv că ,, polițistul nu are prestanță în stradă”

Lansăm și noi un sondaj către publicul larg.

Pe care dintre cei doi polițiști îi asociați cu un ou kinder și care inspiră „prestanță”", scrie Europol, pe Facebook.

Citeşte şi: Tânăr de 16 ani, snopit în bătaie la o secţie de poliţie din Timiş | Părinţii au depus plângere la Parchet

Reacția internauţilor

"Celui din stanga daca-i pui o toartă zici ca e halbă de bere"

"Bufonul cu reflectorizantă...sunt pline birourile de ei dar își asumă reușitele celor din subordine...",

"Felicitări ca ati ales sa expuneți trista realitate, și nu ați ascuns mizeria sub preș! Numai luind atitudine, vom reuși sa schimbam ceva în tara asta. Peste tot cred, în structurile de stat, funcțiile sunt politice, și de multe ori din păcate sunt ocupate de personaje incompetente și chiar fără pregatire în domeniu, ca în cazul de fata. Cine l-a investit în funcție pe incompetent, sa răspundă pentru nereguli, și nu ofițerul obligat de situație, sa îndeplinească ordinele ăstuia",

"Da, dar va împărtășesc un "secret". Majoritatea care vor să arate profesional și să beneficieze de confortul propriului echipament, trebuie sa investească din buzunarul propriu. Felicitări colegului!",

"Asta este "România lucrului bine făcut". Și se mai miră lumea că sunt atâtea demisii în sistem și concurența la școlile de poliție a bătut un record negativ",

"Nu numai în politie se întâmplă așa ceva, și în alte instituții bugetare este la fel ...Atât timp cât sunt numiți pe criterii politice așa ne ducem soarta...", sunt doar câteva din comentariile internauţilor la postarea Europol.

×
Subiecte în articol: Europol
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close