Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Răspunsul JUSTIŢIEI pentru femeia bătută de jandarmi, după ce a vizitat vila "Dante"

Exces de putere: Răspunsul JUSTIŢIEI pentru femeia bătută de jandarmi, după ce a vizitat vila "Dante"

Exces de putere: Răspunsul JUSTIŢIEI pentru femeia bătută de jandarmi, după ce a vizitat vila "Dante"
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Mar 2013   •   19:29

Femeia ridicată de jandarmi din faţa vilei "Dante", în ziua referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu, pentru că a smuls o pancartă pe care scria “Vila lui dottore Ponta”, a povestit în ediţia de sâmbătă seară a emisiunii "Exces de putere" de la Antena 3, "cum a fost aruncată ca pe un sac în duba Jandarmeriei" pentru ca apoi nimeni să nu ia nici o măsură.

Ecaterina Pascu a povestit la Antena 3 că, în ziua referendumului, 3 jandarmii au maltratat-o şi reţinut-o în mod ilegal pentru că a îndrăznit să smulgă de pe un gard o pancartă  pe care scria “Vila lui dottore Ponta”.

Deşi femeia a depus o plângere la Parchetul Militar cu privire la acest incident, răspunsul oficialităţilor a arătat că jandarmii au procedat corect.

Întâmplarea a avut loc în ziua referendumului, pe 29 iulie, atunci când vila Dante şi-a deschis porţile pentru curioşi.

Contactat de echipa "Exces de putere", purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei a declarat că nimeni nu va mai avea nici un răspuns pe acest subiect.


Vezi înregistrarea integrală a emisiunii "Exces de putere" de la Antena 3

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close