Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv. Complet contestat în dosarul Elenei Udrea

Exclusiv. Complet contestat în dosarul Elenei Udrea

Exclusiv. Complet contestat în dosarul Elenei Udrea
10 Noi 2018   •   22:17

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a declarat, în exclusivitate la Antena 3, că urmează să stabilescă în umătoarele zile cu clienta sa ce va face după ce ÎCCJ a stârnit controverse cu modul în care a tras la sorți completurile de judecată.

"În primul rând așteptăm să se publice în Monitorul Oficial decizia Curții Constituționale. După publicarea acesteia vom discuta și vom hotârî căile pe care le vom urma.

Mie mi se pare ciudată procedura de a se face această extragere înainte de a apărea decizia CCR și dacă totuși s-a făcut cred că putea să se facă într-un mod în care să nu apară niciun fel de suspiciune. Eu cred că suspiciunile exprimate în plan public sunt îndreptățite", a spus Veronel Rădulescu.

Întrebat dacă a luat în calcul să folosească acestă controversă legată de constituire a completurilor în favoarea Elenei Udrea, Veronel Rădulescu a răspuns:

"Discuția pe constituirea completului de judecată care a pronunțat condamnarea Elenei Udrea a fost făcută chiar în perioada judecării procesului. Dacă vă amintiți, în acea perioadă noi am recuzat unul dintre judecători - este o istorie întreagă în legătură cu constituirea completului.

Numai că, la acea vreme, nu aveam decizia CCR pe care așteptam să o vedem publicată în Monitorul Oficial. Avem însă avantajul că, nefiind redactată decizia de condamnare a doamnei Udrea, noi suntem și în termenul de formulare a unei contestații în anulare pe acest considerent", a spus Veronel Rădulescu.

De altfel, faptul că nu a fost încă redactată o decizie de condamnare ar trebui să facă imposibilă extrădarea Elenei Udrea, subliniază avocatul.

×
Subiecte în articol: Sabina Iosub Elena Udrea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close