Antena 3 CNN Actualitate Explozie într-un cămin de vizitare de la reţeaua de apă în Bistriţa. Un muncitor a suferit arsuri la cap şi braţe

Explozie într-un cămin de vizitare de la reţeaua de apă în Bistriţa. Un muncitor a suferit arsuri la cap şi braţe

O explozie neurmată de incendiu a avut loc într-o gură de vizitare a Stației de Gaz din municipiul Bistrița de pe strada Calea Clujului. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată cu arsuri de gradul I şi II la spital.

Explozie într-un cămin de vizitare de la reţeaua de apă în Bistriţa. Un muncitor a suferit arsuri la cap şi braţe
Sursa foto: gazetadebistrita.ro
de Claudia Popovici    |    20 Ian 2021   •   23:15

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, explozia s-a produs într-o gură de vizitare a unui canal de alimentare cu apă, în afara spaţiului care aparţine Staţiei de Gaz din municipiul Bistriţa, strada Calea Clujului. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu.

Muncitorul, în vârstă de 46 de ani, care făcea verificările la căminul de vizitare, a suferit arsuri la cap şi braţe.  Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, i-a acordat îngrijiri medicale, l-a stabilizat şi apoi l-a transportat la spital.

"La fața locului echipajele B2 și C2 alocate au găsit un bărbat de circa 46 ani, conștient, cooperant, care prezintă arsuri gr.I și II la nivelul extremității cefalice și la nivelul 1/3 distale ale ambelor membre superioare. Echipajele au asigurat asistență medicală de urgență la fața locului și au evacuat pacientul la UPU Bistrița”, a transmis managerul SAJ Bistrița-Năsăud. 

La locul incidentului au intervenit două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Bistrița-Năsăud și două echipaje de pompieri de la Detașamentul Bistrița pentru asigurarea măsurilor specifice. 

"Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă", a menţionat Poliţia Bistriţa-Năsăud, informează gazetadebistrita.ro

 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close