Antena 3 CNN Actualitate EXPLOZIE într-un bloc de locuinţe din Medgidia: Cel puţin 12 persoane au fost rănite

EXPLOZIE într-un bloc de locuinţe din Medgidia: Cel puţin 12 persoane au fost rănite

EXPLOZIE într-un bloc de locuinţe din Medgidia: Cel puţin 12 persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Mar 2014   •   23:14
UPDATE 23.10: Numărul victimelor exploziei, urmate de incendiu, a ajuns la 12, a declarat pentru Mediafax secretarul de stat din Ministerul de Interne Raed Arafat.

Stire iniţială 22.40

Cel puţin opt persoane au fost rănite într-o explozie produsă, marţi seară, într-un bloc de locuinţe din Medgidia, patru dintre victime fiind rănite grav şi urmând să fie preluate de un elicopter şi aduse la un spital din Bucureşti, informează Mediafax.
   
Secretarul de stat din Ministerul de Interne Raed Arafat a declarat, marţi seară, că patru dintre victime, trei adulţi şi un copil, sunt în stare gravă şi urmează să fie preluate de un elicopter pentru a fi transportate la un spital din Bucureşti.
   
Primarul din Medgidia, Marian Iordache, a declarat că explozia a avut loc într-un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc de locuinţe cu patru etaje şi a fost urmată de un incendiu.
   
El a menţionat că, în urma deflagraţiei, "aproape toate locuinţele din bloc" au fost afectate, fiind vorba despre geamuri sparte şi uşi rupte.
   
Primarul din Medgidia a mai spus că toţi locatarii blocului respectiv au fost evacuaţi.
   
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi SMURD ale ISU Dobrogea.
   
Explozia a avut loc marţi, în jurul orei 20.30, într-un bloc de locuinţe situat pe bulevardul Independenţei din Medgidia, deflagraţia fiind urmată de un incendiu.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close