Antena 3 CNN Actualitate Explozie la o țeavă de gaze, lângă podul Basarab din Capitală. Circulația în zonă a fost oprită

Explozie la o țeavă de gaze, lângă podul Basarab din Capitală. Circulația în zonă a fost oprită

O explozie a avut loc cu puțin timp în urmă în Capitală, în zona podului Basarab, lângă Facultatea Ecologică. Din primele informații, ar fi vorba despre o avarie la o țeavă de gaze.

Explozie la o țeavă de gaze, lângă podul Basarab din Capitală. Circulația în zonă a fost oprită
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    18 Feb 2022   •   21:34

O explozie puternică a avut loc în zona Grozăvești - pod Basarab, din București. Se pare că ar fi vorba despre o acumulare de gaz.

Traficul în zonă a fost oprit, mai multe mașini de pompieri sunt deja la fața locului, iar o echipă a Distrigaz a intervenit pentru închiderea vanei de gaze.

Potrivit acestora, avaria nu afectează utilizatorii casnici din zonă.

”Nu sunt persoane rănite. Zona a fost balizată, iar compania de gaze a oprit alimentarea magistralei. Acţionează 3 autospeciale de stingere, SMURD, CBRN”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Ca masura preventivă au fost evacuate aproximativ 80 de persoane dintr-un bloc aflat în vecinătate. Din informațiile preliminare rezultă ca țeava de gaze alimenta CET Grozăvești.

UPDATE 23:00 - Resursele se retrag progresiv, la locul intervenției va ramane în supraveghere o autospecială de stingere, pe toată durata acțiunilor pe care compania de gaz le realizează pentru remedierea avariei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close