Antena 3 CNN Actualitate Explozie violentă la un gazoduct în Ucraina! 40 de pompieri intervin pentru stingerea incendiului

Explozie violentă la un gazoduct în Ucraina! 40 de pompieri intervin pentru stingerea incendiului

O explozie de mare amploare s-a produs sâmbătă de-a lungul unui gazoduct în centrul Ucrainei, în localitatea Kalaidyntsi, districtul Lubensky, regiunea Poltava. Compania Ukrtransgaz a confirmat incidentul şi a avertizat locuitorii din zona oraşului Lubnî că vor exista perturbări în furnizarea gazului.

Explozie violentă la un gazoduct în Ucraina! 40 de pompieri intervin pentru stingerea incendiului
Sursa foto: Twitter
de Mia Lungu    |    09 Ian 2021   •   20:01

Livrările de gaz natural către Europa nu ar urma să fie afectate de această explozie, transmite dpa.

"Am primit informații operaționale că o explozie a avut loc pe conducta principală de gaz, care este deservită de operatorul subteran de stocare a gazului JSC Ukrtransgaz, o explozie a avut loc într-un loc lângă satul Kalaidyntsi. Sunt posibile opriri de urgență a gazelor. Vă rugăm, dacă gazul este oprit, asigurați-vă că toate arzătoarele pe gaz sunt închise. Este foarte important!" a scris compania furnizoare de gaz, pe Facebook.

Presa locală a informat că nu au fost raportate victime, iar martorii au postat pe rețelele de socializare înregistrări ce arată o 'minge de foc' de mari dimensiuni.

La locul deflagraţiei au fost trimişi 40 de pompieri. Cauza exploziei nu este deocamdată cunoscută.

- Informații în curs de actualizare - 

×
Subiecte în articol: explozie Ucraina gazoduct
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close