Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul femeii bătută cu bestialitate de un interlop. Principalul său oponent intervine!

Răsturnare de situaţie în cazul femeii bătută cu bestialitate de un interlop. Principalul său oponent intervine!

Tensiune mare în lumea interlopă a Capitalei din Sectorul patru. Principalul oponent al lui Fane Vancică din Sectorul patru, Dumitru Florian, zis Bujilă, ameninţă cu bătaia.

Răsturnare de situaţie în cazul femeii bătută cu bestialitate de un interlop. Principalul său oponent intervine!
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2022   •   17:00

Lumea interlopă este la un pas de război după imaginile şocante cu femeia bătută postate în spaţiul public.

Sunt mesaje de amenințare atât la adresa individului care a fost filmat în timp ce umilea o femeie, cât și la adresa soției acestuia, iar polițiștii, în acest moment, fac verificări pentru că nu mai este foarte mult până când toate aceste amenințări din mediul online ar putea să se transforme în răfuieli de stradă. 

Fane Vancică a fost filmat de mai multi indivizi în timp ce îşi lovea amanta cu picioarele, după ce a forţat-o să stea pe jos în faţa lui.

Niciunul dintre cei care erau prezenţi nu a intervenit pentru a-l opri pe bătăuş. 

Potrivit surselor, femeia nu a depus nici până acum vreo plângere.

Gabriela Firea, despre interlopul care și-a bătut amanta în direct pe TikTok: ”Sunt indignată și revoltată. O brută!”

Gabriela Firea, ministrul Familiei, s-a revoltat după ce în spațiul public a apărut o filmare în care interlopul Fane Vancică și-a bătut și umilit amanta, în direct pe TikTok.

"Sunt indignată și revoltată de imaginile cu un bărbat din Capitală care-și umilește și abuzează partenera de viață, de față cu o altă persoană. O brută! Aceste imagini au circulat liber pe Internet și poate au fost văzute inclusiv de copii.

Nu-mi vine să cred că pentru unele persoane astfel de fapte au ajuns o laudă, o modă pe rețelele de socializare. Este la fel de șocant numărul mare de persoane care apreciază și distribuie astfel de imagini, care stau și ascultă ce au de spus acești agresori", a transmis Gabriela Firea.

×
Parteneri
Criminalii de la Padina au fost eliberaţi din arest
x close