Antena 3 CNN Actualitate Femeia accidentată de SPP în 2011 cere dreptate. Dosarul accidentului, plimbat de la o instituţie la alta

Femeia accidentată de SPP în 2011 cere dreptate. Dosarul accidentului, plimbat de la o instituţie la alta

Femeia accidentată de SPP în 2011 cere dreptate. Dosarul accidentului, plimbat de la o instituţie la alta
09 Feb 2015   •   06:47

Cazul femeii lovite de o maşină SPP în anul 2011 pe Calea Victoriei este plimbat şi acum de la o instituţie la alta. Femeia, grav rănită în urma accidentului, a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile. Dosarul ei a fost mutat de mai multe ori între parchete şi poliţie, fără ca autorităţile să dea o soluţie.

Din această cauză, până acum femeia nu poate cere nicio despăgubire, iar în lipsa banilor nu poate primi tratament corespunzător. Acest caz incredibil a fost readus în discuţie la Secvenţial.

Femeia se afla pe trotuar când a fost lovita de masina condusă de un angajat al SPP. Autovehiculul a fost izbit în intersecţie de o altă maşină care a trecut pe culoarea roşie a semaforului.

"Nu m-a durut nimic, m-am trezit la reanimare, la spital. De acolo a început coşmarul care nu se mai termină", a spus Maria Gabrian.

Din cauza rănilor grave, femeia a rămas paralizată şi de aproape 4 ani stă într-un scaun cu rotile. În tot acest timp dosarul ei a fost pasat intre instituţii şi instanţe, de la politia rutiera, la parchetul civil, apoi la Parchetul Militar şi din nou la poliţie.

Din aceasta cauza victima nu a putut încasa poliţa de asigurare care i-ar fi permis terapia de care avea nevoie.

Acesta nu este însă singurul caz de acest fel în care autorităţile pasează problema, iar victimele aşteaptă soluţia legală.

Din cauza mersului greoi al anchetei, familia victimei nu poate iniţia niciun demers legal pentru a beneficia de despăgubiri şi nici nu pentru a afla cine se face vinovat de invaliditatea pe viaţă a victimei.

×
Subiecte în articol: SPP
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close