x close

Fenechiu, despre scandalul privind Portul Constanţa: Aştept ca Mazăre să îşi ceară scuze

de A.M.P    |    28 Mar 2013   •   16:57
Fenechiu, despre scandalul privind Portul Constanţa: Aştept ca Mazăre să îşi ceară scuze 482 Foto: Agerpres

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu aşteaptă scuze de la Radu Mazăre (PSD) pe tema trecerii Portului Constanţa la primăria din oraş, în contextul în care au avut o întâlnire în care i-a spus primarului Constanţei că portul ar trebui să rămână în coordonarea Transporturilor.

"Sincer, mă uit în ochii lui Radu Mazăre şi aş aştepta să îşi ceară scuze, dacă el mă respectă aşa cum îl respect şi eu, ca un om politic. Pentru că da, Radu Mazăre a venit să avem o discuţie bărbătească şi oficială despre Portul Constanţa. I-am spus că părerea mea este că Portul Constanţa, fiind de importanţă strategică, trebuie să rămână în coordonarea Ministerului Transporturilor, şi asta este părerea mea. Este o părere, nu pot avea decizie. Decizia este importantă, după părerea mea poate să fie doar la Parlamentul României, printr-o lege", a spus Fenechiu, joi, la o întâlnire cu presa.
   
Băsescu: Mazăre când o face pe papuaşul, când pe apaşul. Ponta să nu-i cedeze Portul

Ministrul Transporturilor a arătat că de fiecare dată a afirmat ceea ce crede, iar din acest motiv a fost câteodată direct sau "prin spate" apostrofat sau contrazis de lideri politici sau de altă natură.
   
Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că este posibil ca Portul Constanţa să treacă de sub administrarea Ministerului Transporturilor sub cea a Primăriei Constanţa, aşa cum de principiu se întâmplă şi cu porturi mari din Europa, precum Rotterdam, dar când şi cum se va face transferul rămâne de discutat.
   
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati