Antena 3 CNN Actualitate O fetiţă și-a protejat fratele cu propriul trup, timp de 17 ore, după ce clădirea în care se aflau s-a prăbuşit la cutremur, în Siria

O fetiţă și-a protejat fratele cu propriul trup, timp de 17 ore, după ce clădirea în care se aflau s-a prăbuşit la cutremur, în Siria

O fetiță de şapte ani a ținut mâna pe capul fratelui său timp de 17 ore, în timp ce se aflau sub dărâmăturile clădirii care s-a prăbuşit în urma cutremurelor devastatoare din Turcia şi Siria.

O fetiţă și-a protejat fratele cu propriul trup, timp de 17 ore, după ce clădirea în care se aflau s-a prăbuşit la cutremur, în Siria
Sursa foto: indianexpress.com
de Ioana Mircea    |    07 Feb 2023   •   22:30

O fotografie cu o fetiță de doar şapte ani care își proteja fratele mai mic sub niște dărâmături provocate de cutremurul din Siria, a ajuns virală pe internet după ce a fost postată pe Twitter de reprezentantul ONU, Mohamad Safa.

El a spus că cei doi copii din imagine au stat sub dărâmături timp de 17 ore.

„Fetița de 7 ani care și-a ținut mâna pe capul fratelui ei pentru a-l proteja în timp ce au stat 17 ore sub dărâmături, a reușit în siguranță”, a scris acesta.

”Se întâmplă minuni. Ce soră grozavă. L-a protejat cu dragoste într-o astfel de situație stresantă. Respect pentru toți salvatorii care lucrează necontenit”, au scris unii dintre internauț, potrivit indiaexpress.ro.

Bilanţul cumulat al cutremurelor produse luni în Siria și Turcia depăşeşte 7.000 de morţi şi 30.000 de răniţi, potrivit noilor date furnizate de autorităţi.

Citește și: Cutremur în Turcia şi Siria | Peste 7.200 de decese şi mai mult de 30.000 de răniţi

×
Subiecte în articol: Cutremur în Turcia şi Siria
Parteneri
Incendiu într-o hală cu produse petroliere, în Ploieşti
x close