Antena 3 CNN Actualitate Filmarea bătăii dintre Jador, Mario Fresh și agresorii lor. Cine a lovit primul

Filmarea bătăii dintre Jador, Mario Fresh și agresorii lor. Cine a lovit primul

Mario Fresh și prietenul lui Jador au fost atacați de șase persoane duminică dimineață în parcarea unui club de la lux din Mamaia. Imaginile au fost surprinse de niște camere de supraveghere din apropiere.

Filmarea bătăii dintre Jador, Mario Fresh și agresorii lor. Cine a lovit primul
Sursa foto: instagram.com/goldenboymario
15 Iun 2020   •   11:18

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere la 04:31 dimineața arată cum Mario Fresh și Jador au fost loviți cu bestialitate.

Fiica Andreei Esca, care se afla și ea la locul faptei, a fost îngrozită de cele văzute, mai ales pentru că iubitul ei a fost călcat în picioare în momentul în care a încercat să îl salveze pe Jador. Din imagini se poate vedea cine a început bătaie, cu toate că acest lucru urmează să fie stabilit de autorități. 

Victimele au depus plângere la Poliție. Tinerii au declarat că nu se cunoașteau cu agresorii și nu petrecuseră împreună. 

Duminică, în jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în zona unui club din stațiunea Mamaia ar fi avut loc un conflict. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Polițiștii efectuează verificări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru identificarea  persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

VIDEO AICI 

×
Subiecte în articol: Jador Mario Fresh bătaie
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close