Antena 3 CNN Actualitate Firea, după anunţul de redeschidere a pieţelor: “Iohannis recunoaște astfel două prostii majore făcute de 'Guvernul Său' ”

Firea, după anunţul de redeschidere a pieţelor: “Iohannis recunoaște astfel două prostii majore făcute de 'Guvernul Său' ”

Liderul PSD la Bucureşti, Gabriela Firea a reacţionat dur pe reţelele de socializare unde a comentat decizia preşedintelui de a redeschide pieţele.

Firea, după anunţul de redeschidere a pieţelor: “Iohannis recunoaște astfel două prostii majore făcute de 'Guvernul Său' ”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    02 Dec 2020   •   20:15

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că pe fondul scăderii numărului zilnic de infectari cu COVID-19 și în urmă consultărilor cu specialiștii, a luat decizia de a redeschide piețele, la sfârșitul săptămânii curente.

În replică, Gabriela Firea spune că Iohannis a recunoscut astfel două prostii majore făcute de "Guvernul Său”:

“După ce fermierii din piețe au înghețat, după ce produsele lor au degerat, Klaus Iohannis anunță redeschiderea piețelor! Nu o face premierul Orban, pentru că el tocmai contestase la Curtea Constituțională legea PSD prin care se redeschideau piețele. Așadar, anunțul vine de la Iohannis, care recunoaște astfel două prostii majore făcute de „Guvernul Său”:

1. Recunoaște că închiderea piețelor a fost o mare tâmpenie care trebuie neapărat îndreptată înainte de alegeri, în speranța că va opri declinul PNL în sondaje – nu mai pot face majoritatea nici cu USR împreună în viitorul Parlament.

2. Recunoaște că Guvernul Orban a făcut mai puține teste pentru a crea aparența unei scăderi a pandemiei, deși spitalele sunt sufocate și nu mai sunt locuri la ATI!

Dar mesajul lui Klaus Iohannis mai arată ceva și mai important: disperarea PNL după un an de guvernare catastrofală, cu eșecuri pe toată linia", a spus Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea: “Votați ca să vă salvați”

“Nu îi putem lăsa încă 4 ani! Veniți vā rog la vot să-i sancționați! Veniți să votați PSD, singurul partid care se va putea lupta cu PNL în viitorul Parlament.

PSD are oameni pregătiți să gestioneze și pandemia și economia.

Nu vă irosiți votul pentru partidele care nu prea au șanse să treacă pragul.

Votați PSD ca să scăpați de PNL și de Guvernul Orban! Votați ca să vă salvați”, a conchis Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

 

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close