Antena 3 CNN Actualitate Firea, despre sedinţa ordinară a Consiliului General din 2 decembrie: “Nimic pentru oameni, totul pentru ei”

Firea, despre sedinţa ordinară a Consiliului General din 2 decembrie: “Nimic pentru oameni, totul pentru ei”

Gabriela Firea, lider PSD la Bucureşti a reacţionat dur pe reţelele de socializare după ce edilul capitalei a anunţat ordinea de zi din sedința ordinară de pe 2 decembrie a Consiliului General al Municipiului București.

Firea, despre sedinţa ordinară a Consiliului General din 2 decembrie: “Nimic pentru oameni, totul pentru ei”
de Claudia Popovici    |    27 Noi 2020   •   18:45

Gabriela Firea, candidat din partea PSD pentru Senat la Capitală a precizat că social democraţii chiar și din opoziție, se ocupă cu seriozitate de problemele orașului și ale fiecărui cetățean.

“Respect pentru pacienți, condiții civilizate pentru aceștia și cadrele medicale!

Medicii, asistenții și infirmierele din București care lucrează cu pacienți Covid 19, precum și cei care au fost detașați la DSP-uri și Ambulanță vor putea primi un stimulent financiar din Partea Primăriei Capitalei (ASSMB) prin depunerea Proiectului de Hotărâre pe care l-am lucrat azi, împreună cu grupul celor 21 de consilieri generali ai PSD, din cadrul Consiliului General”, a spus Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea susține că doar 30% din cadrele medicale au primit sporul pentru efortul și riscul suplimentar în lupta cu Sars-Cov2, celelalte cadre medicale fiind amânate ”cu dispreț de catre Orban și Tătaru”

“Acest proiect a apărut ca o necesitate, cât timp guvernul Orban a promis stimulente financiare personalului medical din linia întâi și, față de cei mai mulți, nu s-a ținut de cuvânt.

Am aflat de la reprezentanții Sindicatului SANITAS că doar 30% dintre medici și asistenți au primit stimulentul financiar cu care s-au lăudat guvernanții. Ceilalți au fost uitați de luni de zile”, a mai spus Firea în postarea de pe Facebook.

Firea: “Nimic pentru oameni, totul pentru ei”

“Miercuri, pe 2 decembrie, este convocată de catre noul primar o sedință ordinară a CGMB. Dar, stupoare!, în loc de proiecte de hotărâre benefice pentru bucureșteni, investiții, rectificare bugetară etc, sunt doar două puncte pe ordinea de zi : alegerea președintelui de ședință și a membrilor comisiilor de specialitate. Nimic pentru oameni, totul pentru ei.

Chiar și din opoziție, noi ne ocupăm cu seriozitate de problemele orașului și ale fiecărui cetățean”, a conchis Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Horoscop 31 mai 2023. Berbecii sunt ambiţioşi, Peștii au parte de multe surprize
x close